Last van stress? Slaapproblemen? Een verkeerde leefstijl? Relatieproblemen? Onbegrepen lichamelijke klachten?
Relatieproblemen? Onbegrepen lichamelijke klachten? Slaapproblemen? Last van stress? Een verkeerde leefstijl?
Leren ontspannen?
Een helpende hand nodig?

Klachtenregeling

Home     Klachtenregeling
Ondanks alle inzet kan het toch voorkomen dat u een klacht heeft over welk aspect, verbonden aan uw bezoek aan mijn praktijk, dan ook. Graag zou ik dat van u horen. Ten eerste omdat ik vind dat u ‘gehoord dient te worden’ en ten tweede omdat ik hierdoor in staat ben verbeteringen te realiseren.

Mocht u de behoefte hebben aan een vertrouwenspersoon, dan biedt de praktijk u de mogelijkheid om contact op te nemen met Mv. E.M. Janse, Msc. U kunt haar bereiken op telefoonnummer 038-5375150.

Mocht dit voor u onvoldoende bevredigend zijn en gaat het om een (psychosomatisch) fysiotherapeutische behandeling, dan kunt u ook gebruik maken van de klachtenregeling van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. U vindt hierover informatie in de folder in de wachtkamer. Meer informatie vindt u op www.fysiotherapie.nl.
Gaat het om een behandeling haptotherapie, dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling van de Vereniging Voor Haptotherapeuten, de VVH. Meer informatie vindt u op www.haptotherapeuten-vvh.nl. Klik op register en vervolgens op klachtenprocedure.

Gaat uw klacht over een hapotherapeutische behandeling en wenst u, ondanks bemiddeling, een klacht in te dienen, dan kunt u dit doen bij de beroepsvereniging VVH. Informatie vindt u op www.haptotherapeuten-vvh.nl.