Last van stress? Slaapproblemen? Een verkeerde leefstijl? Relatieproblemen? Onbegrepen lichamelijke klachten?
Relatieproblemen? Slaapproblemen? Een verkeerde leefstijl? Onbegrepen lichamelijke klachten? Last van stress?
Een helpende hand nodig?
Leren ontspannen?

praktijkinformatie

Home     praktijkinformatie
OVER DE PRAKTIJK

De praktijk is een gespecialiseerde praktijk voor haptotherapie en psychosomatische fysiotherapie. De praktijk is gelegen aan de Dorpsstraat 995D in Assendelft. De praktijk is ruim en licht en heeft een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter.

Het  psychosomatische fysiotherapiedeel van de praktijk is een onderdeel van het Paramedischcentrum Landauer. Dit centrum is een Achmea- plus praktijk. De praktijk is aangesloten bij het KNGF en is ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Privacy
De praktijk wordt regelmatig door een onafhankelijk auditburo getoetst op doelmatigheid en of er gewerkt wordt volgens de KNGF richtlijnen. Daarvoor worden behandeldossiers ( anoniem ) ingezien. Wij gaan er vanuit ( conform de wet WGBO ) dat u dit goed vindt. U kunt echter altijd aangeven dat u hier geen toestemming voor geeft.
Voor meer informatie verwijs ik u naar naar de website van het paramedischcentrum Landauer; http://www.landauer.nl/privacy.


Het haptotherapiedeel van de praktijk staat op zichzelf. De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VVH en voldoet aan de door haar gestelde eisen. Alleen haptotherapeuten die voldoen alle eisen van de beroepsvereniging mogen zich GZ-haptotherapeut noemen. ( Klik op de afbeelding om deze te vergroten ).Hieronder vindt u alle relevante registratienummers en agb- codes.

Haptotherapie
AGB-zorgverlenerscode GZ-haptotherapeut 90034274
AGB-praktijkcode haptotherapie 901352
Lid V.V.H. reg.nr. 455A
K.v.K.: 34339922

Psychosomatische fysiotherapie
AGB-zorgverlenerscode 04081714
AGB-praktijkcode 04002935
Lid K.N.G.F., lid N.F.P.
K.v.K.: 37154710
BIG reg.nr. 29033706704
Praktijkregels
Om misverstanden te voorkomen is het prettig om de regels die binnen de praktijk gehanteerd worden te kennen. Daarom heb ik ze voor u op een rij gezet:

  • Tijdens de behandeling wordt er geen telefoon opgenomen, omdat dit storend werkt. U als patiënt bent dan altijd zeker van de aandacht die nodig is. Belt u zelf dan kunt u als u dat wenst altijd een boodschap inspreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld;
  • Omdat er voor u tijd gereserveerd is, moet er minstens 24 uur van te voren worden afgezegd ( op een werkdag voorafgaande aan de behandeling ), anders worden de kosten in rekenimng gebracht. ( Dit geldt ook in overmachtsituaties zoals autopech, vertragingen van het openbaar vervoer, files, overwerk, ziekte etc. );
  • U wordt vriendelijk verzocht een eigen badlaken mee te nemen;
  • U bent zelf verantwoordelijk voor het nagaan of uw verzekeraar de behandeling ( nog ) vergoedt.


Klachtenregeling
Ondanks alle inzet kan het toch voorkomen dat u een klacht heeft over welk aspect, verbonden aan uw bezoek aan mijn praktijk, dan ook. Graag zou ik dat van u horen. Ten eerste omdat ik vind dat u ‘gehoord dient te worden’ en ten tweede omdat ik hierdoor in staat ben verbeteringen te realiseren.

Mocht u de behoefte hebben aan een vertrouwenspersoon, dan biedt de praktijk u de mogelijkheid om contact op te nemen met Mv. E.M. Janse, Msc. U kunt haar bereiken op telefoonnummer 038-5375150.

Mocht dit voor u onvoldoende bevredigend zijn en gaat het om een (psychosomatisch) fysiotherapeutische behandeling, dan kunt u ook gebruik maken van de klachtenregeling van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. U vindt hierover informatie in de folder in de wachtkamer. Meer informatie vindt u op www.fysiotherapie.nl.

Gaat uw klacht over een hapotherapeutische behandeling en wenst u, ondanks bemiddeling, een klacht in te dienen, dan kunt u dit doen bij de beroepsvereniging VVH. Informatie vindt u op www.haptotherapeuten-vvh.nl.Links