Last van stress? Slaapproblemen? Een verkeerde leefstijl? Relatieproblemen? Onbegrepen lichamelijke klachten?
Een verkeerde leefstijl? Onbegrepen lichamelijke klachten? Slaapproblemen? Relatieproblemen? Last van stress?
Een helpende hand nodig?
Leren ontspannen?

Praktijk

Home     Praktijk
De praktijk is een gespecialiseerde praktijk voor haptotherapie en psychosomatische fysiotherapie. De praktijk is gelegen aan de Dorpsstraat 995D in Assendelft. De praktijk is ruim en licht en heeft een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter.

Het  psychosomatische fysiotherapiedeel van de praktijk is een onderdeel van het Paramedischcentrum Landauer. Dit centrum is een Achmea- plus praktijk. De praktijk is aangesloten bij het KNGF en is ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Privacy
De praktijk wordt regelmatig door een onafhankelijk auditburo getoetst op doelmatigheid en of er gewerkt wordt volgens de KNGF richtlijnen. Daarvoor worden behandeldossiers ( anoniem ) ingezien. Wij gaan er vanuit ( conform de wet WGBO ) dat u dit goed vindt. U kunt echter altijd aangeven dat u hier geen toestemming voor geeft.
Voor meer informatie verwijs ik u naar naar de website van het paramedischcentrum Landauer; http://www.landauer.nl/privacy.


Het haptotherapiedeel van de praktijk staat op zichzelf. De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VVH en voldoet aan de door haar gestelde eisen. Alleen haptotherapeuten die voldoen alle eisen van de beroepsvereniging mogen zich GZ-haptotherapeut noemen. ( Klik op de afbeelding om deze te vergroten ).Hieronder vindt u alle relevante registratienummers en agb- codes.

Haptotherapie
AGB-zorgverlenerscode GZ-haptotherapeut 90034274
AGB-praktijkcode haptotherapie 901352
Lid V.V.H. reg.nr. 455A
K.v.K.: 34339922

Psychosomatische fysiotherapie
AGB-zorgverlenerscode 04081714
AGB-praktijkcode 04002935
Lid K.N.G.F., lid N.F.P.
K.v.K.: 37154710
BIG reg.nr. 29033706704